Album kopen?

Als u rechtstreeks het album besteld, kost het slechts € 15,- incl. verzendkosten.

Stuur uw adres gegevens naar info@anthonysputsch.com en u krijgt het album met de factuur thuis gestuurd.

12 Comments

 1. Found out about dude awhile ago and ever since then I’ve been enjioyng his music his songs are dope af and his hooks are amazing can’t till July 20th!

 2. Jullie hebben een geweldige cd gemaakt en last but not least: live zijn jullie ook super + jullie hebben er lol in op het podium! De nummers zijn melodisch en afwisselend. Ook complimenten voor de stem van ‘multi-instrumentalist’ Theun en de rest van de familie + voor de professionele band die jullie achter je hebben staan. Het stond als een huis!!! Veel succes met de verkoop van de cd’s (ik ga er zo 3 bestellen) en zou het leuk vinden als ik in jullie email-lijst kom zodat ik weet wanneer jullie weer gaan optreden. (Stef van de muziekwinkel in Groningen)

 3. Hoi Theun,
  Het is al wat jaartjes geleden dat we contact hadden. Ik was die achtergrond zangeres met Gabriel etc.met jou als drummer bij Chris. Ik heb het nummer King of the world al meerdere keren gedraaid via YouTube en ik vind m geweldig! Is er een mogelijkheid om een album van Anthony’s Putsch te kopen? Ik woon tegenwoordig in de Achterhoek maar heb nog wel contact mat Gap en Ries en Jan. Hoop van je te horen en ben benieuwd of ik een cd kan kopen van je. ( het linkje album kopen werkt helaas niet)
  Groet,
  Irene van Ooststroom

 4. Hallo Theun , heb onlangs jouw/jullie debuut c.d. opgedoken en draai hem ontzettend vaak m.a.w. ben er helemaal door gewonnen en heb nog nooit zoveel achter elkaar hetzelfde album gedraaid en ik heb echt veel muziek!!
  Nu zou ik graag de rest van jullie uitgebracht werk in mijn bezit willen hebben ,kun jij daar voor zorgen dus geen download gedoe en verder graag jullie concert agenda voor dit jaar.
  Hoop op spoedige reactie en heb zelfs mijn “klussenwerk ” laten rusten voor dit moment het ga jullie goed en wat mij betreft hebben jullie er weer een fanatieke fan bij ,groet Siem

 5. Hallo teun.
  Het is heel lang geleden , maar we zaten bij elkaar in de klas op de
  Basisschool. Via via kwam ik er achter dat je een liedje had gemaakt.
  En na luisteren vond ik het heel mooi. Ik wens jou en de band heel veel succes toe en hoop dat je nog veel nummers uitbrengt.
  Gerralda hoekstra lubbers

 6. Wij hebben gisteren genote n van jullie optreden bij cultuurpodium bij de houtmaat.
  Het was super dank jullie wel daarvoor

 7. Ik hoorde herhaaldelijk en fantastisch “oud“nieuw plaatje op Freeze… nou kunnen die jongens hun playlist niet foutloos invullen dus duurde het heeel lang voordat ik wist dat het WAITING van jullie was.Dat verbaasde mij niets,want jullie hebben in korte tijd al bijzondere eigenzinnige mooie nummers gemaakt ! En toen ik enige tijd geleden die videoclip met de fietsende moeders zag dacht ik ;WAT EEN GOED/BRILJANT IDEE…!!!
  Ga zo door PUTSCHERS!!! Mijn complimenten voor de originalteit!!!
  Nu wil ik nog eens een optreden bezoeken gr ben (the old man)

  • Hallo Ben, met het schaamrood op de kaken moet ik bekennen dat ik nu pas je bericht lees. Muziek maken dat lukt wel aardig, maar alles daar omheen een beetje fatsoenlijk organiseren gaat me met regelmaat bijzonder slecht af! Dank je wel voor je mooie bericht! Ons eerste optreden is 18 April op Texel, er volgen meer. Ik zet ze snel op de website. Dank en groeten van Theun

Comments are closed.